STOCKHOLM FURNITURE FAIR 2011


Vi intog Stockholm Furniture Fair 2011, och fan vad bra det kändes!


En himla massa möbler i min favoritfärg, orange!


Två tjejer från andra året på utbildningen jag går hade en monter där de presenterade PIB, Programmet för inredning och butikskommunikation.

Hemskt mycket trä och natur(like), de tre sista bilderna är från Ygg & Lyng. Ett norskt företag som jag ska lägga på minnet.


Min favoritälg.Tjusiga plexifåtöljer. Älskar minitayrfåtöljerna ..


.. när vi ändå snackar fåtöljer. Lyx!


Marimekkos nya mönster, tydligen inspirerat av någon oljemålning .. fint.I torsdags besökte jag och ett gäng tjejer från klassen Stockholm Furniture Fair. Vi strosade runt i flera timmar för att sedan göra en trendanalys som vi redovisade idag! Kul och jävligt inspirerande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *