OM MIG

Mitt namn är Hanna Ahlin. Jag startade den här bloggen 2010 i syfte att samla inspiration på ett och samma ställe. Egentligen mest för mig själv, men i kombination med att jag tycker om att skriva blev det en slags inspirationsmapp för fler.

Är blott 24 år gammal och frilansar som inredare och stylist med bas i Göteborg. Idag gör jag inredningsuppdrag mot både privatkunder och företag, men även inom media och reklam. Driver tillsammans med Karin Lindberg podcasten HAKET, där vi varje vecka bjuder in en person som delar vårt stora inredningsintresse eller som har inredning som yrke. Tidigare har jag bland annat arbetat som inredare och stylist på ett av Sveriges största homestylingföretag, samt som stylist för Sarah Widman och Alvhem mäkleri.

Studerade Inredning och Butikskommunikation vid Linnéuniversitetet 2010-2012. En kombinerad design och företagsekonomisk utbildning i Växjö, och det var väl ungefär där mitt stora intresse för inredning startade.

Under våren 2012 gjorde jag praktik hos Frida Ramstedt på Trendenser, vilket var en helt fantastisk upplevelse. Många av mina läsare hittade hit under just den här perioden, vilket jag är otroligt tacksam och glad för.

Har du frågor eller är intresserad av ett eventuellt samarbete,

Kontakta mig på

Mail: 
hannasinspo (a) hotmail.com

Adress:
Krokslätts Parkgata 69A
431 68 Mölndal

Telefon: 
+46 763 694 594

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *