LÅNGFREDAG

Jag är lite smått lyrisk idag, då jag ska iväg till grannkommunen till en dam som föder upp hundrasen fransk bulldog. Hon har inga valpar nu, men jag vill träffa hundarna och se om det klickar. Tycker att de verkar helt underbara. Snygga är de också!
Så länge får ni hålla till godo med färgsprakande inspiration, med tanke på att regnet öser ner utanför fönstren.

5 Kommentarer

  • Åh så mysigt Hanna!
    Vi är också inne på att skaffa oss en fralla eller mops. kan verkligen inte bestämma oss..
    Ska bli spännande att få höra vad som händer efter ditt besök 🙂
    Ha en fin påsk.
    Kram Johanna

  • SVAR: Frallor är fantastiska! Är man hemma mycket är det perfekt att ha hund. En sak att tänka på är att du kan börja ensamträna hunden när den är 4 månader. Innan dess får man inte lämna den ensam och i början är det korta stunder som gäller (gå utanför dörren, gå till tvättstuga osv). Så att bo med någon och ha många hundvakter underlättar :]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *