HOS ANNIKA

Såhär ser det ut ovanför soffan hos min vän Annika. Fasen vad enkelt det är att få till en kreativ vägg! Blir alldeles glad i magen av bilden på tjejen med gluggen.

hannasinspo

5 Kommentarer

  • Vad har du tänkt dig för jobb efter utbildningen? 🙂 Och vet du ungefär vad resten av dina klasskamrater ska ska göra sen? Blir det mest dekoratör-jobb eller kan man t.ex bli inredare/stylist i en tidning? hur bred är utbildningen helt enkelt?

  • Anna, min utbildning är mest riktad mot butikskommunikation och inredning i hemmet och offentliga miljöer. Vi blir med andra ord kommunikatörer. Jag skulle dock vilja säga att det blir lite vad man gör det till! Alla mina klasskompisar strävar mot olika mål och man kan verkligen peka ut vilka som skulle passa på IKEA och vilka som absolut inte skulle göra det ..

    Jag tycker att utbildningen har gett mig mycket hur som helst. Jag har planer på att kanske någon gång bygga på med kurser inom journalistik, för att få in den biten också. Vi får se 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *