INSTAGRAM TIMES THREE

Här är min dag genom Instagramlinsen. Morgonkaffet smakade ljuvligt och ledigheten också. Jag vandrade bort till ateljén för att hämta exjobbet, städa ur skåpet och säga farväl en sista gång. Nu rensar jag ur lägenheten på skit, tänk vad mycket skräp man samlar på sig på bara två år. Jag är inne på andra(!) bigsize-soppåsen nu, say no more.
Vilka gigantofötter jag ser ut att ha, stadiga 37,5or. Jag lovar.

hannasinspo, Instagram

1 Kommentar

  • Monamie är så himla fint. Förstår precis när det gäller skräpet. Har just rensat bland alla mina saker och flyttat 80 mil. Blev x antal lådor och säckar till både röda korset och soptippen samt en hel del sålt på blocket. Jobbigt när man är mitt i det, men så befriande när det är gjort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *