FIX IT

En del av er undrar vad jag ska göra härnäst. Bra fråga, jag vet inte ens svaret själv.
Jag var på intervju för ett jobb som jag verkligen ville ha, BAM! jag fick det inte och det sved. Jättemycket. Dagen efter klappade jag mig själv på axeln för att jag ens fått komma på intervju, nosade på ordet sommarlov och mådde gött igen. I sommar kommer jag eventuellt starta eget, mer än så berättar jag inte. Vi får se var det bär. Är det någonting man vill här i livet så får man fixa det själv, har jag lärt mig.
Idag promenerade jag hem från stan och passerade Växjö’s mysigaste område. Såhär vill jag bo i framtiden, det ska jag fixa. Också.


hannasinspo

8 Kommentarer

 • Ja du, jag har lärt mig att oftast blir inte livet riktigt som man tänkt sig – utan det blir så mycket bättre! Bara man har tålamod och kämpar för det man brinner för, precis som du säger! All bästa lycka till i orket! För långt kommer du definitivt gå 😉 Herre, Frida ser din potential och hon är ju inredarnas/stylisternas/företagarnas guru! haha. Ha ett fantastiskt sommarlov nu! Kram

 • Det kommer nog gå bra! Tycker din blogg är fantastiskt fin. Hoppas du trivts bra i Växjö. Jag gick själv samma utbildning med examen 2008. Stort lycka till!

 • Hanna.
  Tänk vilken spännande framtid som ligger framför dina fötter.
  Jag håller tummar & tår för att du får det som du vill.
  Och precis som du säger; ingen (INGEN) kommer att ge det till dig. Man måste ta för sig själv. Vet vad man vill och kämpa. Då kanske, kanske det går.

  Men jag vet att du kommer synas framöver. För jag älskar dina bilder.

  Stort lycka till.

  Ps. är det ett nybyggt område i växjö det där? (är ju själv från småland;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *