INSPIRATIONSKÄLLA

Kaffekoppen i högsta hugg och TV4 Nyhetsmorgon på tvn, och där står Frida Ramstedt och ser så där cool och avslappnad ut samtidigt som hon pratar picknicktrender. Hennes karriär går spikrakt uppåt och jag är så otroligt glad att jag fick vara en del av hennes vardag i våras. Här snackar vi om en tjej som vet vad hon vill, och som har förmågan att göra verklighet av det(.. och då ska gudarna veta att hon lägger ner otroligt mycket kraft och kärlek i sitt arbete)! Om det är någon jag verkligen inspireras av här i världen, är det Frida! 

Här satt jag och hade det bra för en tid sen. Om jag kunde haft en bättre praktik innan min examen? Nej.

Frida Ramstedt, Trendenser

1 Kommentar

  • En helt oförglömlig och otrolig praktikplats, indeed! Håller helt med i allt du säger! Måste leta upp detta klipp på tv4play.. tack för tipset! Och kom ihåg att även du har en fin blogg o framtid 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *