LÄGENHETSDRÖMMAR

Precis som Trendenser och TantJohanna drömmer jag mig bort till fantastiska lägenheter med högt i tak, plankgolv och stuckaturer. Här är en blandad kompott med bilder som alla representerar min lägenhetsdröm på ett eller annat sätt.
 

designoform/stadshem/lily/emmas/bodieandfou/lily
Jag är en riktig sucker för den perfekta kombon modern vintage, på mitt vis. Jag ska inte sticka under stol med att jag stormtrivs i ”ljusa och fräscha” miljöer. Men där ska även finnas plats för perfekt slitna skinnfåtöljer och slitna träbord. 


lamaisondannag/lily/stylebykling
Helkaklat kök. Synliga kastruller, knivar och köksredskap. En kohud och många Wegnerstolar, say no more.


lily/bovision/livethemma/lily
En kakelugn i sovrummet tackar man väl inte nej till. Inte heller en hög med speglar och stora fönster, gärna sittvänliga sådana.

Daniella Wittes arbetsrum(åh!), jag adderar gärna persiska mattor, fladdermusfåtöljer och en liten lurvig kompis.

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *