MODEBLOGGAR

Jag måste avslöja att jag en gång i tiden hade en modeblogg, definitivt ingen modeblogg med många besökare, men jag pluggade mode på gymnasiet och älskade kläder. 
Idag är en sån dag då jag plöjer modebloggar. Det gör jag inte jätteofta men idag behöver jag inspiration, på klädfronten och bloggfronten. Jag och Trendenser-Frida diskuterade en gång(eller hon påpekade rättare sagt) att modebloggare nästan alltid publicerar eget material. De plåtar egna bilder och skriver fritt. Jag, som inredningsbloggare försöker bli bättre på det här med egna bilder, men för tillfället där jag står i livet utan eget boende, blir det ganska svårt att blogga om det jag faktiskt vill blogga om. Vardagstips från mitt eget hem, stilleben och nya inredningsprylar bland annat. Håll ut. Snart blir det bättre bloggande från min sida. Jag lovar. 
Så, idag tipsar jag er om modebloggar jag läser och som är duktiga med kameran. Enjoy! 
 
Semra Dedic(vän till min vän Annika) bloggar på Nöjesmix. En grymt duktig och vacker tjej med en kreativ och unik klädstil. Plus i kanten för otroligt fina bilder.
 
Colorelle bloggar på Stil. Älskar hennes söta klänningar, byxor och hennes sätt att skriva på. Petar dessutom in lite inredning mellan modeinläggen.

Ems edge är moderedaktör på ELLE och verkar alltid se cool ut vad hon än ”slänger” på sig. Hon har kanske världens sötaste hund och tar otroligt fina bilder. 
 
Hanna Stefansson bloggar på metromode. Grymma outfits, grymma Göteborgstips och grymma foton. 
 
Så, även om vi inte fotar oss själva tycker jag att vi anammar och fotar mer själva.
Det är ju så kul!

4 Kommentarer

  • Vad glad jag blir! Semra är superduktig, och jag som har fått agera fotograf några gånger vet att hon galet nog bara behöver ett kameraklick för att bli så snygg på bild , avis är jag! På både hennes snygghet och kläder!

  • läser alla förutom Semras! Alla är så himla duktiga och inspirerar så mycket! =)

    fin blogg, mkt inrednings tips! sådant gillar jag! 🙂

    kram, Ivana

    ivannascloset.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *