INTERIOR MEETS FASHION

6 Kommentarer

  • Hej Hanna! Måste börja med att säga att jag verkligen gillar din blogg och all inspiration! Sen så skulle jag behöva lite hjälp med en sak.. Det är nämligen så att jag just nu har en tom, vit vägg i min lägenhet som jag skulle vilja piffa till lite. Jag har 6 gamla guldiga ramar som jag har funderat på att använda mig utav, men jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha för motiv i dem.. Skulle inte du kunna, om du har tid och lust, lägga upp lite inspriation på motiv som passar bra ihop på en tavelvägg? Skulle vara jätte tacksam för hjälp!

    /Maria

  • Hej Hanna! Måste börja med att säga att jag verkligen gillar din blogg och all inspiration! Sen så skulle jag behöva lite hjälp med en sak.. Det är nämligen så att jag just nu har en tom, vit vägg i min lägenhet som jag skulle vilja piffa till lite. Jag har 6 gamla guldiga ramar som jag har funderat på att använda mig utav, men jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha för motiv i dem.. Skulle inte du kunna, om du har tid och lust, lägga upp lite inspriation på motiv som passar bra ihop på en tavelvägg? Skulle vara jätte tacksam för hjälp!

    /Maria

  • M: Nu är inte jag lika skillad som fina Hanna, men mitt tips/förslag är att du bara sätter upp guldramarna utan motiv. Jag har en tavelvägg hemma med gamla ramar och vissa har motiv i men ungefär hälften har inget motiv. Det är skitsnyggt. Man låter liksom betraktaren få fantisera ihop ett eget motiv 🙂

  • M: Nu är inte jag lika skillad som fina Hanna, men mitt tips/förslag är att du bara sätter upp guldramarna utan motiv. Jag har en tavelvägg hemma med gamla ramar och vissa har motiv i men ungefär hälften har inget motiv. Det är skitsnyggt. Man låter liksom betraktaren få fantisera ihop ett eget motiv 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *