VAD VILL NI SE MER AV?

Jag sitter i skrivande stund med värk i två(!) visdomständer, och funderar över vad ni vill se mer av här. Jag är sugen på en förändring och vill utveckla bloggen. Blir så glad av era peppande och fina kommentarer och mail, men nu vill jag veta vad ni saknar? Speak out!

10 Kommentarer

  • Mer av DIG såklart! Personligt är alltid mer intressant. Sen vill jag se mer av dina grejer du gör pysslar med eller inspireras av.. Mer av vart du är i livet nu, vart du befinner dig i sökandet efter ditt mål! kanske lite naket också, haha!!

  • håller med ovanstående fullständigt! Ev. kläder, mer hur du har det hemma osv. Det du gör är redan bra men man kan alltid bli bättre 🙂 Tack för en mycket inspirerande blogg!

  • Håller med föregående. Älskar dina inredningsbilder och tips hit och dit men även de gånger du har lagt upp "outfits-bilder", även om det så bara är någon detalj. Till exempel fick en av dina bilder mig att bli så intresserad av ett par skor från Scorett (svarta med toffsar) att jag ringde runt till deras butiker i halva Sverige för att sen få dem hemskickade till mig. Haha! Hade inte tyckt att de såg så speciella ut förrän jag såg din bild, inspiration till tusen! Du har en gåva att kunna uttrycka dig mycket väl i bild och text må jag säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *