KARMA HAS EVERYBODY’S ADDRESS

Så var det söndag igen. Idag ska jag på lägenhetsvisning, inte kunde jag tro att det skulle vara såhär svårt att hitta ett bra boende. Den här gången håller jag tummarna och hoppas att det ska vara något att ha!

Tröttnar inte på mitt citat av Lady Gaga. Hårda bud.

 
hannasinspo

4 Kommentarer

 • Hejhej.
  Ordspråket är grymt bra, jag har det på en postitlapp uppsatt på kontoret men vart har du beställt den i tavelform? Så snyggt!
  P.s tack för en fin och inspirerande blogg
  Mary

 • Hejhej.
  Ordspråket är grymt bra, jag har det på en postitlapp uppsatt på kontoret men vart har du beställt den i tavelform? Så snyggt!
  P.s tack för en fin och inspirerande blogg
  Mary

 • Lycka till med visningarna. Det kan kännas galet jobbigt att söka igenom prospekt efter prospekt, jag gjorde det själv i våras. Men när lägenheten med stort L visar sig så är det värt allt spring på visningar!

 • Lycka till med visningarna. Det kan kännas galet jobbigt att söka igenom prospekt efter prospekt, jag gjorde det själv i våras. Men när lägenheten med stort L visar sig så är det värt allt spring på visningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *