MIN JUL VIA INSTAGRAM

Den här julledigheten gör mig gott. Jag är laddad med så mycket ny energi och inspiration till 2013 att det räcker och blir över. OCH, jag har en jäkla massa kul att visa er! Idag har jag bland annat handlat lite nytt från House Doctor. Jag fick nämligen ett presentkort på Sparsmakat, bästa inredningsbutiken i Skövde, av mina svärisar i julklapp! Här kommer lite instabilder från julen, ni hittar mig på @hannasinspo.
 
Leopaket som innehöll tvål och diskmedel från bästa L:A bruket, behöver jag nämna att min karl vet precis vad jag vill ha? En liten trip hem till Göteborg. Ett besök på Artilleriet(tja, två blev det) för att klämma på lite kuddar och annat fint. Ett kalenderinköp(2013 is going to be awesome) och sist men inte minst dagens kap från House Doctor, 19,5 x 38 cm kärlek.

@hannasinspo, Instagram

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *