BUDGETBELYSNING

Här har jag plockat ihop lite fin budgetbelysning. Belysning är en otroligt viktig del i inredningen och är dessutom något som jag själv tycker är jäkligt kul att arbeta med. Det känns som att det är klämspotens tid just nu och jag är ett hängivet fan. Ett plus för att det mesta går att variera, flytta runt och hänga på olika sätt. Själv har jag min bygglampa virad kring ett rör på väggen! 
 
Det är väl ingen nyhet att IKEA har sjuhelsikes mycket bra och snygg belysning!

1. bygglampa från Clas Ohlson 2. vägglampa TERTIAL från IKEA 3. golvlampa ARÖD från IKEA 4. klämspot FAS från IKEA 5. golvlampa ANTIFONI från IKEA 6. klämspot HEKTAR från IKEA 7. golvlampa 365+ BRASA från IKEA 8. klämspot från Granit 9. arbetslampa TERTIAL från IKEA

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *