INSTAWEEK

Min instagram har gått varm de senaste halvåret, med sjuhelsikes massa bilder från stylingar för Sarah Widman och Alvhem. Det ligger mycket jobb, hårt slit och hjärnor på högvarv bakom varje styling. Och nu lämnar jag det bakom mig, för nya äventyr i Stockholm. Så fantastiskt spännande, och mer tid för bloggen. Var så säker! 

Här kommer min instaweek @hannasinspo


Jag startade med en supersöt liten tvåa på Paradisgatan(ja, ni hör ju). HÄR hittar ni den.

Bästa Evalotta fick äran att styla ingen mindre än Göteborgs stolthet, Håkan Hellströms gamla lägenhet. Så. Himla. Härlig. Kolla in HÄR.


I onsdags firade vi Artilleriet som fyllde två år!

 
Och här, min sista styling. En stor tvåa på Kungshöjdsgatan! 

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *