INREDNING FÖR KONTORET

Jag har tidigare skrivit om mitt examensarbete, där ämnet var kontorsinredning och ergonomi. Kombinationen hög trendfaktor/ergonomi i inredning för kontoret är ganska komplicerad, och så jäkla viktig. Många jobbar vid köksbordet eller så går man ihop flera stycken och delar kontor. Jag tror att det slarvas en del med ergonomin hos oss frilansare och egenföretagare som dessutom(jag erkänner) föredrar utseende framför funktion.
 
Så, lite inredningstips till kontoret, för den som vill kombinera trendigt och ergonomiskt. Se till att ha både normalhöga arbetsbord och högre som du kan stå vid(höj- och sänkbara brukar inte vara supersnygga) och satsa på bekväma(och snygga!) stolar med armstöd. Lägg schyssta mattor under borden och säg hej då till oljud, sen kan du gå all in på detaljerna! 
 
Kan vi inte bara börja tänka på det, hur snygg den där sjuanstolen eller gamla skolstolen än må vara .. det finns ju så himla många snygga stolar som du inte får träsmak i baken och dålig hållning av! 

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *