ARNE JACOBSEN

Jag letar produkter till ett inredningsuppdrag jag roddar. Nej, jag ska inte leta stolar, men snubblade över den här. Det är möbler som den här jag får hjärtklappning av. Auktionen avslutas imorgon.

3 Kommentarer

  • JA tack snygg! Tjockare plånbok, ja tack till det med ;).

    Var i sthlm i måndags på jobb och tänkte när jag sprang förbi ditt nya jobb att nu ska jag faktiskt gå in och hälsa på riktigt. Och så var det stängt, typiskt!

  • Tack för härlig inspiration hör på bloggen, alltid! Jag är lite nyfiken på ditt kameraval, det blir alltid så fina bilder. Det kan väl inte bara vara en smart telefon som tar så fina bilder? 🙂 Och eftersom designen på din blogg är underbar, undrar jag vad du använder för bloggportal? Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *