NEW IN

Vi har turen(eller oturen, jag vet inte) att bo nästan granne med Åhléns, så igår efter jobbet slog jag till på den här fina lampan. Att den kostade nästan ingenting gjorde ju inte saken värre. Sen gick jag vidare till en blomsterbutik för att leta efter en lite större växt, och hittade en ensam Monstera kvar på hyllan. Älskar den, och hoppas att vi kan få mer än en vecka tillsammans! 

hannasinspo

5 Kommentarer

  • Hej!
    Jag har precis hittat till din blogg och instagram och måste bara säga att dina bilder är sjukt inspirerande! Vad använder du för kamera och redigerar du dina bilder? De flesta av dina bilder har samma färgton och förmedlar samma slags känsla oavsett motiv eller miljö.

    Tack för en inspirationen!

    • Hej Mini,Vad roligt att du hittat både hit och till min instagram! Tack så mycket, jag använder en Nikon d3100 och appen snapseed till instagram.

  • Oh, vilka urfina fynd! Lampan från Åhléns var ett jättebra tips för en billig peng, måste nog kila dit jag också och lägga vantarna på en 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *