BLOGG VS. INSTAGRAM

Imorse lyssnade jag på Fredagspodden med Hannah & Amanda, liksom varje fredag. Idag pratade de om instagram, som på något vis blivit nya bloggen. Min instagram får fler och fler följare för varje dag som går, vilket jag såklart tycker är alldeles fantastiskt kul. Via instagram hittar ju dessutom fler läsare hit! Det vore ju för sorgligt om bloggarna dog ut. 
 
Jag har lite planer och idéer för bloggen, och vill veta vad ni tycker saknas här? Give me some feedback, jag vill ju kunna kombinera dessa två underbara sociala nätverk, men såklart inte trötta ut er med samma material på båda ställen! 

4 Kommentarer

 • Hola!

  Har ej lyssnat på veckans avsnitt än, men det är sannerligen ett aktuellt ämne. Det är framförallt smidigheten med instagram som gör det sociala mediet så populärt, medan bloggar kräver mer arbete. Jag personligen tycker det är dökul med dina hemmabilder på instagram, samt godbitar från jobb och annat roligt.

  Bloggen tycker jag du ska fortsätta med att hämta in extern inspiration, men även dokumentera små som stora privata projekt. Dessutom skulle jag önska (även om det inte är någon modeblogg) att det någon gång skulle finnas ett o annat stilinlägg, vilket jag vet att du om någon kan fixa fett bra.

  Trevlig helg,

  Amanda

 • Intressant! Läste Hanna Nova Beatrice ledare i Residence om för och emot Instagram, fast inte relativt blogg, mer själva följandet av varandra. Underbara Clara såg jag bloggade om det också, till förmån bloggen och texten, budskapet. Instagram har jag precis börjat med, sen i somras. Men är så teknik-mossig att jag inte lurat ut hur överföra bilder till mobilen, så mitt Instagram är inte lika med blogg. Instagram är hur inspirerande som helst. Ger massa ny input och relationer. Supersnabb respons. Men. Lite tröttande också. I en blogg ska du kunna vila i en stor bild. I text, reflektion, nytto-länkar och ja, lite mer inspiration helt enkelt. Ursäkta lååångt svar, men din fråga engagerar. Och jag tror inte på bloggens död, eller vill inte:)

  Ha en skön fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *