NYTT BORD

Nya soffbordet är på plats, om än lite högt. Underredet var från början grönt med en bordsskiva i trä. Lite svart färg senare fick vi ett helt nytt bord. Tröttnar vi blir det ett perfekt sidobord, alternativt en drinkvagn.

För den som funderar över vem fasen Guzt är och varför man ramar in en nedkladdad tisha, tja det är min kära sambo och hans kanske finaste gåva. Klart den ska upp på väggen! 

Pläd IKEA PS, Kuddar IKEA STOCKHOLM, Homemade, Dusty Deco, Matta Dhurrie, Bord Dusty Deco, Övrigt Stockholms Stadsmission, Röda Korset, Mon Amie, Acne Paper

1 Kommentar

  • Haha vad gullig du är Hanna! Kanske kanske att jag kan uppdatera dig med något mindre lockande om någon månad om du vill, en kräka på axeln eller påsar under ögonen 😉 Skämtosido,, det här ska bli så spännande!

    Ps. Vad fint bordet blev! Påminner mig om att jag har ett roligt ofixat bord i källaren, och åhh jag har beställt en så fin ny matta till vardagsrummet, kanske får bli en nystart av vardagsrummet till veckan. Egentligen vill jag dock bara ha ett hus nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *