THINGS I LIKE, V.39

Vår vita, just nu väldigt tråkiga soffa skriker efter ett långhårigt fåskinn. Och jag också som fryser mest hela tiden, ett skinn i bruna nyanser är beställt och på väg.

 
Önskeoutfit i höst. Magisk jacka från Carin Wester, halsduk från Acne och skor från H&M.

Älskar mina vinröda liljor! Kommer jag någonsin köpa vita blommor igen? Nej!
(jo kanske) 

4 oktober till 12 januari ställer Paolo Roversi ut på Fotografiska. Jag ska dit, pronto!
 

8 Kommentarer

  • Hej Hanna! Jo jag undrar, då du själv letat soffbord och även är så duktig inom inredning, har du nån koll om var man kan hitta fler soffbord som liknar denna http://www.artilleriet.se/shop/soffbord/#reclaimed ? Heeelst med bruna ben, men svarta går också bra. Har du nån aning om man kan hitta sånt på loppis eller liknande?

    TACK o ha en underbar fredag!

    • Hej, Tack snälla. Det är stålben på just det här bordet. Är du ute efter trä? Tror att det är ganska svårt att få tag på liknande på loppis. Så mitt tips är, om du vill ha en sliten träskiva, att köpa gammalt virke(antingen gamla plankor som du ber få ihopsatta eller om de har färdiga bordsskivor). Antingen på loppis eller byggfabrik. Känner du sen någon som är svetsare och kan svetsa ihop ett underrede vore det ju toppen. Annars kanske du kan hitta någon lokal svetsare som kan göra jobbet åt dig. Det kan ju bli lite meck, men samtidigt får du ju ett unikt bord och precis som du vill ha det 🙂
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *