WISHLIST

Om drygt en månad fyller jag år, och vad passar inte bättre då än att langa en liten wishlist. Först ut, hudvårdsprodukter från Aesop. B & Tea balancing toner, Parsley seed cleansing masque och Fabulous face oil verkar magiska. Min hy behöver kärlek, pronto! 

En kaffeälskare som jag står inte ut med en skitbryggare mycket längre. En svart moccamaster står högt upp på önskelistan! 

En väska som rymmer dator, kamera och allt annat nödvändigt som jag promt ska bära med mig överallt. Den här från Sandqvist är perfekt! Fina höstkängor, jag vill ha antingen supermatt skinn eller superblankt. Dessa från H&M hade suttit fint i både svart och vinrött. Sist men inte minst drömmer jag om en mjuk och stor halsduk från Acne.  

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *