FORMEX 2014 – FAVS

I onsdags satte jag mig på tåget upp till Stockholm, efter kanske världens mest kaotiska morgon. Väl på plats mötte jag upp bästa Karin. Det kommer ingen bildbomb från mig. Vi lär se bilder från formex all over, så här kommer mina tre utvalda favoriter.
Walnut Street visade bland annat den här underbara spegeln med korkfötter, designad av Spanska Omelette-ed. På våra fötter hade vi sköna skor, såklart! 

Tell Me More, grundat av Annalena och Marcus som driver den fina Göteborgsbutiken Market29. Det här är min personliga favorit från formex. Linne, linne, linne, skandinaviskt och jordnära. Harmoni ända in i själen! 

.. och Ylva Skarp! Superfin monter och alldeles fantastiska vårnyheter. Inte nog med fina prints, vi fick dessutom en livetitt på hur det kan se ut när hon skapar.

formex 2014 – hannasinspo

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *