THINGS I LIKE, V.4

Det var ett tag sen jag langade en lista på veckans things I like, så nu kör vi! 
I slutet på januari/början på februari går flyttlasset, och jag funderar över hur jag ska inreda. Högt upp på inköpslistan står en kohud. Jag har kikat på galet många och tycker ofta att de är för bruna eller alldeles för svartvita. Daniella Witte har den här lite mer lugna huden i en mix av vitt, grått, beige och brunt i hennes webshop Inreda Utreda. I like!
 

Jag går igenom gamla inspirationsmappar i jakt på glömda favoriter. Min sambo aka kontorsråttan, vill promt ha en arbetsplats i lägenheten. Jag klagar inte! Men som bekant kräver compact living en smart lösning, därför tänker jag ha vår arbetsyta i anslutning till sovrumsfönstret. Det här är ungefär vad jag har tänkt mig(med betydligt mindre yta förstås).

 

Den här jutekorgen från H&M home är så fin. Jag tänker ha den som kruka!  

Det är inte helt lätt att veta vad man ska fylla sina väggar med tycker jag. Kolla in den grymma konstnären Giorgia Napoletano. Hur.kan.man.vara.så.duktig?

Sist men inte minst, ett avishem som jag kallar det! Ingen har väl missat att kika in hos Rebecca Centren, som dessutom visar upp sitt hem i senaste Trendensermagasinet? Vilket jäkla hem. Kul med kreativa och duktiga människor som vågar ta i lite.

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *