THINGS I LIKE, V.9

Lägenheten vi bor i har inga pampiga sekelskiftesfönster att stoltsera med, så jag har förlikat mig med tanken på gardiner. Vita, skira gardiner ända från taket har jag funderat på. Tills jag såg den här bilden via pinterest. Mörkgrå linnegariner, YES please! 

Letar mattor till förbannelse. Vad är det egentligen med mattor och mig? Jag tröttnar och vill byta ut. Just nu är vi mattlösa eftersom jag tröttnade på vår svartvita ullmatta. Jag vill ha en jordnära denna gång. En kohud har jag ju haft i tanken länge, letar på blocket efter en perfekt sliten kelim i rätt nyanser(kommer aldrig hitta), och så hittade jag DEN HÄR idag. Fint med fransar tycker jag.

Frida fixar känslan i uterummet(!) med snyggkuddar. Näe jag är inte bara avis på hennes uterum, på kuddarna från Norrgavel också!

Det är vår i luften. Det fick jag erfara igår när jag och Åke satt i solen och den värmde mina kinder. Jag insåg där och då att vintern är waste of time. Snart ska jag starta projekt balkongpiff. Fy fasen vad härligt det ska bli. Växter i överflöd, och jag vill sitta med en rykande kopp kaffe, invirad i en filt i den här skönheten från IKEA.

Behöver jag säga mer? Fantastic Frank gör det igen. 

8 Kommentarer

  • Jag har haft precis samma problem att hitta matta men har precis köpt en från Linie Design. Kan verkligen rekommenderas, de har en massa enkla men snygga modeller!! Finns b.la på Länna Möbler.
    Check it out 🙂 //J

  • Haha åh kul o se att vi är i samma stadie med att inreda nya lägenheten! Bra tips och SÅÅÅÅ snygga gardiner! Har länge gått o tänkt "måste ha soffbord o matta innan jag ens kan tänka på vilken färg gardinerna ska ha OM ens gardiner ska va!" men nu så!! Vart kan man hitta sådana till ett relevant pris? Tack o ha en fin dag!

    • Eller hur, alla dessa val! Jag vet faktiskt inte, men själv har jag tänkt att köpa linnetyg på metervara och sy själv 🙂

  • Jag har letat efter den perfekta mattan i snart två år!! Vill också ha en kelim, men jag kikar mest på nätet. Har du något tips på en bra fysisk butik i Göteborgs eller Skaraborgs-trakten med fina kelimmattor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *