HAKET – PÅ TAPETEN

Nu finns vårt andra avsnitt av HAKET ute, och denna gång gästas vi av Jenny Martinsson som bloggar på Hemtrender. Vi pratar tapettrender, inredning, drömmar och mycket annat. HÄR hittar ni andra avsnittet, På tapeten. Hoppas att ni vill lyssna!

hannasinspo

5 Kommentarer

  • Hej! Vad roligt med en podcast om inredning!
    Jag lyssnade på era två första avsnitt och skulle tycka att det vore bra om ni t.ex. under varje avsnitt skriver ut veckans instagramkonto och vilka bloggar ni tipsar om i programmet. Det är inte alltid man hinner skriva ner vad ni säger.
    Sen bara som fun fact är ananasen en gammal symbol för gästfrihet. Så om man kommer hem till någon som har en ananas i kan man känna sig välkommen! Trevlig trend tycker jag!
    Tack ska ni ha och lycka till!

  • Hejhej!

    Och tusen tack för en superbra podcast om inredning, precis vad en inredningstokig tjej som jag har längtat efter! Ett litet önskemål som jag har till en framtida podcast är att ha inredningstips för studenter som har lite mindre pengar att röra sig med varje månad. Tack än en gång för mycket inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *