THINGS I LIKE, V.16

Våren. Jag är så kär i våren. Den här bilden från Zara får helt klart bli dagens inspo. Jag vet att jag skrivit om min kärlek till svarta fönsterkarmar i en tidigare Things I like, så jag behöver knappast nämna att jag måste ha svarta fönster i ett framtida hem.

 
Min kära vän Hanna och hennes kille har fyndat(!) världens finaste fåtöljer av Arne Norell på blocket. Hade de inte varit så förbaskat stora och för att Hanna kanske hade blivit lite besviken, hade jag slängt dem över axeln och sprungit hem. Konjaksfärgat läder, trä och stora mässingsspännen. Nom nom.

 
Jag är ju ganska flitig på instagram och där hos @conceptbyanna, som har ett helt fantastiskt konto och som driver lifestylebutiken Pure love, hittade jag min nya lampkärlek. Ay illuminate Z5 cotton lamp, en miniversion av Z1an. För den som inte har tusentals meter i takhöjd. Typ jag. 
 
 
Vitt på vitt. Jag hade förmodligen inte klarat mig utan fläckar ens en minut. Men ändå, tjusigt! 

Sist men inte minst, ett litet bloggtips. Även detta en instagramdam som jag följt länge. Lina Kanstrup har precis börjat blogga på Residence magazine. Ser fram emot att följa.

7 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *