YTA

Jag har bloggtorka. Inne i en period där jag känner mig motvals. Förra veckan hade vi Louise Svensson från Guts to communicate som gäst i HAKET. Hon sa så mycket kloka saker som jag själv funderat kring mycket. Jag älskar att omge mig av inredning och ytliga ting, men ibland blir man så proppad med yta och perfekta hem att det bara svämmar över. Jag är en del av allt det här själv, och tro mig, jag vrider och vänder och fixar och donar för att få till mina bilder. Missförstå mig rätt, jag älskar det här. Jag ska helt enkelt se till att lägga extra mycket kärlek och själ i mitt absolut största intresse, inredning.

Då och då får jag mail från tjejer som läser min blogg, som vill veta hur man blir inredare, hur det funkar att vara egen, hur jobbmöjligheterna ser ut efter studier osv. Jag tycker verkligen att ni ska lyssna på avsnittet med Louise, där hon är jäkligt ärlig när hon berättar om livet som frilansstylist!

Hur ser ni på det här? 

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *