FÖRÄNDRING

Fick ett ryck igår, m å s t e  ha snabb förändring i vardagsrummet innan jag kräks. Ibland behövs inte mer än ett par tidningar för att få till känslan. Ingen nyhet, men världens bästa och vanligaste utfyllnadsmetod vid homestyling. En uttjatad bygglampa fick nytt liv på väggen och paprikaplantorna som jag fått av Karin växer så det knakar. Vilken rolig grej förövrigt, att så massan frön för att sen ge bort små sticklingar i present. Kompisplantor.
 
Just det, i skrivande stund är Åke hos veterinären för att kastreras. Fy fasen vad ont det gör i mattehjärtat!


hannasinspo

3 Kommentarer

  • Alltid så snyggt Hanna!! 🙂 Hörde att du numer har pelargon hemma också, bara sommarstugan nästa nu då! 😉 Ha det gott! Kram

  • Snyggt!!! Nu fick jag en ny ide då jag varit på väg att sälja min bygglampa som jag lessnat på 😉 kanske bara att använda den på annat vis! 🙂 Har precis hittat hit och har sparat ner bloggen som en favorit :). Gillar ALLT! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *