LILJEKONVALJ

Jag vet inte riktigt när det här blev en växtblogg, men tydligen kom det med våren. På min och Åkes morgonpromenad hittade jag en hel skog full med liljekonvalj. Jag har sett att de har varit på g ett tag, men nu skymtade jag äntligen knoppar. Knyckte en liten bunt, och som jag ska njuta av doften sen när de slår ut.

I går släpptes vårt åttonde avsnitt av HAKET. Denna gång utan gäst, som en liten lägesrapport och summering av programmet. Vi vill veta vad ni som lyssnar tycker om innehållet, för ni har ju faktiskt möjlighet att påverka!

 


hannasinspo

2 Kommentarer

  • Liljekonvaljer är ju så fint! Ska lyssna på no.8 helgen men jag tycker det är kul som ni gjort och få lyssna på olika personligheter, jag tycker också att Louise från Guts var väldigt givande. Ett härligt och ärligt samtal. Ha en fin helg!

  • Hej!
    Vad trevligt det ska bli att få träffa dig på #bloggforum2014 Om du undrar vilka vi är eller vad vi gör så surfa gärna in på vår hemsida eller följ oss på instagram, blogg eller facebook.
    mvh
    /Vi på Leathermaster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *