#BLOGGFORUM2014

Nyss hemkommen från ett fantastiskt fint ordnat bloggforum. Frida och Helén hade ordnat det hela med bravur, och det ska de ha ett stort tack för! En himla massa duktiga inredningsbloggare samlade på nya Scandic Rubinen, som var så fint. En hel del känner jag sen tidigare, men fick nu chansen att lära känna ett helt gäng nya också. 

Nedan fotas det på mitt och Karins hotellrum. Ja, ni ser. Karin pockar på uppmärksamheten som vanligt. I den här sängen spelades det in pod också, efter ett par glas vin bör noteras. Fyra tjejer haffade vi dessutom under träffen för en liten kort pratstund till podcasten. Avslöjar en av dem som syns på bild, Lina Kanstrup. Bloggspecialen som vi valt att kalla den, kommer släppas någon dag denna vecka. I övrigt väldigt många bra föreläsingar och diskussioner som jag kommer bära med mig.

Om jag får gissa, kommer vi få se lite nytändningar på bloggarna efter den här inspirerande och upplyftande träffen. Var så säker. Jag, om någon, ska försöka(!) bli vassare och leverera bättre material till mina läsare efter de här två dagarna. 

Tack till Trendenser och tack Scandic Rubinen för att vi fick njuta av er nya, fluffiga och underbara miljö! 

hannasinspo

6 Kommentarer

  • Åh, så roligt med bloggträff! Hade gärna varit i Göteborg med er i helgen! Dela gärna med dig av några tips till oss som fick vara hemma! 🙂 Skulle behöva lite inspiration jag också..

  • Ooh, vilken rolig grej! Jag håller med kommentaren ovan, hade gärna fått lite tips. Hur som helst, dina tofflor – vart har du hittat dem? Är de sköna att gå i och hur är det med klackhöjd och sådär? Har letat i en evighet men börjar tro att jag är för petig eftersom jag inte kommit hem med några än…
    Men jag ger inte upp! 🙂
    Kram S

  • Tack för att ni kom båda två. Ser så mycket fram emot (den sena) poddinspelningen Ni klipper ju aldrig något heller från era sessioner hörde jag Karin säga 😉 så detta ska bli micket micket intressant. Kram!

  • Frida – Haha, hon pratar så mycket strunt den där Karin! Vi hade så galet kul på bloggträffen, och nu finns den sena podden att lyssna på 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *