BLOGGSPECIALEN

Nu kan ni äntligen lyssna på vår bloggspecial från bloggforum, som vanligt under HAKET på iTunes, i appen podcaster eller online HÄR.
 
I det här avsnittet ställer vi ett par frågor till Tant Johanna, Seventeen doors, Tingelings och Lina Kanstrup. Om någon råkar tycka att jag och Karin låter aningen suspekta i introduktionen, kan det möjligen bero på ett par glas vin blandat med trötthet. Då har vi klargjort det, salongspoden.
 
Hoppas att ni vill ta er en kvart att lyssna på det här avsnittet. Vi är så galet glada att vi fick dela ett par ord med dessa duktiga tjejer. Dessutom glada att Frida gav oss rum för inspelning på plats. Ni kanske undrar varför inte självaste bloggforumsanordnaren Trendenser får en del i bloggspecialen? Hon hade inte en sekund över och vi spar ett HELT avsnitt för henne. Håll ut, det kommer inom ett par veckor!
 

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *