LÄDER OCH VÄRME

Efter att vi flyttade från vår lägenhet på söder i Stockholm, som var rätt(jävligt) gammal och sliten, kände både jag och min kille att vi ville ha det så cleant som möjligt i den nya. Det gamla slitna plankgolvet tillsammans med rätt mycket loppis blev liksom för mycket. Resultatet i vår nya lägenhet, som vi hyr i andrahand bör tilläggas, blev då istället alldeles för vitt och tråkigt för min smak. Har aldrig förut längtat så mycket efter att få sätta tänderna i ett renoveringsobjekt som nu, och då skapa den där perfekta mixen som jag drömmer om.  
 
Hittade den här lägenheten via Stadshem. Kanske lite väl mycket loppisfynd för min smak, men kolla in den fräscha basen mixat med läder och värme. Det tar jag med mig i min inspirationmapp. Det finaste av allt, TVÅ puffar. Jag ska ju ge plats för min vinst, en superfin puff från Ire men det finns nog plats för en till. Okej, jakten på en i svart läder med platta nitar startar nu. 

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *