#KUSTLIV

Spenderade helgens sista dag i Varberg på en bloggträff anordnad av Krickelin och Miranda tillsammans med Surfers och Surf Saloon. När jag, Tant Johanna, Trendenser, Hanna Stefansson, MVH Borstahusen, Mia Anderberg och Mokkasin var på plats blev vi bjudna på strandlunch i gassande solsken. Varberg och vädret var så otroligt snällt mot oss.

Efter ett härligt yogapass på stranden, och en hel del akrobatiska övningar hoppade vi i våtdräkterna och ut på havet för att testa på SUP. Så GALET kul! Jag var faktiskt nervös innan, är lite rädd för havet och hajar(hehe). Det är absolut inte sista gången jag står på en surfbräda vill jag lova. Den vassaste av oss alla var Frida som till och med stod på huvudet på brädan! Hon tog dessutom den här bilden åt mig som bildbevis till min kille, men äsch jag delar den med er också. Vill ju framstå som surfproffs. 

 
Dagen avslutades med en helt fantastisk middag, och massa härliga samtal. Tack för en fantastisk dag, och tack för att jag fick chansen att lära känna de här härliga tjejerna lite mer! Varberg, jag återkommer! 

Bilder – hannasinspo, krickelin

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *