NYA HARRYS

Blir ni lika förvånade som jag? Det här är nya Harrys, som jag och min kärlek fick lyxen att testa ikväll. Inredningen var härligt pubig och mustig, med mörkt trä, läder PLUS en gnutta lagom lyx. En bar i mässing och lampkärlek all over. Tillsammans med Stylt trampoli har de tagit fram det nya konceptet som ska föra känslan till en handelsbod. Gillar att de valt att bryta av det mustiga med blommiga tapeter ..

Den nya restaurangen, enda i Sverige än så länge, ligger på Harry Hjörnes plats i gamla SoHo’s lokaler och menyn har de tagit fram tillsammans med Johan Åkerberg. Bara en massa goda svenska klassiker på menyn och jag valde en fantastisk fisk- och skaldjursgratäng till varmrätt. Vi avslutade med den mest ljuvliga marängswiss jag någonsin smakat. Den var gigantisk, och ja vi åt upp den! På riktigt, jag skulle kunna äta den varje dag tills jag dör.

hannasinspo

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *