12. FRIDA RAMSTEDT

I veckans podcastavsnitt som släpptes idag, gästas vi av Frida Ramstedt på Trendenser. Hon berättar hur hela resan till Sveriges största inredningsblogg startade, hur den faktiskt blev ett heltidsjobb och mycket mer. För att få med allt spännande Frida har att säga skulle vi behöva spela in ett helt gäng avsnitt. Vem vet, det kanske kommer en uppföljare, ”vad hände sedan?”. In och lyssna på iTunes, i appen podcaster eller online HÄR.

Jag och Karin spelar oftast in slutsnacket själva efter intervjun, och just det här snacket blev lite .. kackligt. Vi hade just avslutat tjugo minuters tvåmannapepp. Som frilans behöver man all push man kan få och vi kände oss upprymda och glada. Kanske just därför som våra instagramtips den här veckan är aningen ironiska. Enjoy! 

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *