DARK GREEN

Jag ska lämna ett idéförslag och i mitt moodboard har jag snöat in på mörkgröna väggar. Det ger en varm och lite mystisk känsla, och passar speciellt bra ihop med mixade träslag. Tänker att alla har ”sin egen” färgskala och jag har så länge jag kan minnas dragit mig lite extra till mörka och varma färger som mörkt grön och vinrött. Pasteller är alltså inte min melodi, så länge de inte är varma och smutsiga. Kanske beror det på att jag är född i november? Årets mörkaste månad.
 

1 Kommentar

  • Härlig fundering kring favoritkulörer. Jag är lite som du och gillar de mörkare färgerna. Jag funderar på om det beror på mina egna färger – de som passar min egen färgskala….
    Tack för en fin blogg! /Anette R

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *