THINGS I LIKE, V.26

Det känns som att vi ser välstrukturerade tavelupphängningar lite överallt just nu. Jag gillar den här uppstyrda konstutställningskänslan lite extra, och det bästa är att den inte alls är svår att fixa själv. Om man har sjuhelsikes massa ramar över förstås och motiven kan man kanske pyssla ihop själv eller hitta på loppis! 

Önskar att jag hade en liten, liten uteplats. Om jag inte önskat det tidigare, önskar jag det ännu mer efter att ja hittade den här underbara hängmattan på ellos. På rea dessutom. SNUDD på att jag köper och hänger upp i vardagsrummet ..
Fasen att jag inte tog med mig kameran hem till min vän Hanna tidigare idag, den här brusiga bilden får duga. Bumlingar i sovrummet!(här vill jag klistra in emojin med hjärtan som ögon). Förutom snygglampor vill jag också ha mönstrade sängkläder.

 
En annan lampa som fortfarande står högt upp på önskelistan är Tolemeo Pinza i aluminium. 

Jag har sagt det förut, jag säger det igen. Får inte nog av dusty pink! 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *