TRE ÅR

I helgen firar jag och min kärlek tre fina år tillsammans, och vi startade den med att boka en resa till ön Kefalonia i Grekland. I slutet av juli bär det av och jag har nog aldrig sett fram emot en resa så mycket som nu. Förutom att ön verkar helt magisk med vacker natur, gamla byar och vildponnys på bergen, kommer vi må så jäkla gott efter en rätt tuff höst och vinter.
 
Slänger mig gärna här idag. Vi bäddar alltid sängen med vita lakan, så sjukt opraktiskt med en fyrbent vän i hemmet. Ja, jag tvättar sängkläder rätt ofta! 

hannasinspo

6 Kommentarer

 • Ni kommer älska kefalonia! Var där för två årsedan och upplevde att det är en relativt ostörd ö. Visst är det exploaterat men ändå finns den genuina greklandskänslan där. Ett tips är att hyra bil! Vi var där en vecka och hade bil tre dagar, helt lagom. Vi hann se och uppleva så mycket. Antisamos är en destination som det ofta pratas om, en jättefin strand. Men om ni promenerar en bit så kommer ni ifrån den värsta trängseln och hittar egna vikar 🙂 Och så glöm inte att besöka någon vingård. Trevlig resa! 🙂

 • Jenny & Fanny – Amen det ska bli så himla härligt! Hoppas att ni har en underbar sommar!

  Andrea – Ååh! Tack för grymma tips 🙂 Känner ingen som varit där så vi läser recensioner på nätet. Längtar!

  Smäm – Tack snälla! 🙂

 • Grattis till er! Själv gifter jag mig på lördag samtidigt som vi döper vår son.

  Har varit på Kefalonia tre gånger, det är en helt fantastisk ö! Och klokt att ni hyr bil, framförallt om ni bor i huvudstaden som inte har så roligt bad. Gjorde nyligen en karta där jag har märkt ut de bästa och mysigaste stränderna till en kompis. Om du vill kan jag bifoga kartan i ett mail till dig?

  Trevlig resa!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *