SVEAGATAN 2 C

Tidigare i veckan när jag var i Alvhembutiken berättade AD-Ida att försäljningen av hennes lägenhet var på väg upp på hemsidan. Och se, nu är den uppe! Det känns sådär varmt och hemtrevligt som man kan tänka sig att det måste vara i hennes hem. Vad jag gillar extra mycket? Trädörrarna såklart, sjuan, myran, thonet, lampkombinationen ovanför matsalsbordet. Äh jag ska sluta rabbla snyggheter, det finns inget stopp. Gå in HÄR för att se hela hemmet.  

9 Kommentarer

  • Såå snyggt! Har du någon aning om vad det är för sidobord/hylla som hon använder som drinkbord? (sista bilden)

  • @ Elin: det svarta sidobordet (som jag använder som drinkbord) kommer från Alvhem Mäkleri & Interiör-butiken här i Göteborg.

  • Men fy faaan vad tråkigt hem…Alltså SPYR på dessa likriktade inredningar som alla ser likadana ut..Det är ju inte SNYGGT, bara OPERSONLIGT..Och detta jääävla elefantmönster,….Hur opersonlig, fantasilös och tråkig får man bli…SER UT SOM ALA ANDRA HEM, JU!!!!! INGET SOM STICKER UT WHAT-SO-EVER!!!! TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT..och SPARTAAAAAANSKT… Det ENDA som är snyggt är tegelväggen i köket som är GANSKA nice, allt annat är Tråååååkigt och blaha-blaha… MÅSTE alla vara så jävla personlighetslösa och ha samma som alla andra…. Tacka vet jag personligt och LYXIGT inredda hem….TYPISKT SVENSKT TRÅK

  • Anna – Hej Anna, vad trist att det här spartanska, opersonliga och Svenska hemmet inte faller dig i smaken. Men smaken är ju som baken som bekant. Fokusera på viktigare saker i livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *