BLOGGAR JAG FÖLJER

Tänkte att jag skulle dela mina favoritbloggar med er. Har ett par stycken som jag läser dagligen, men detta får bli del 1, så kanske del 2 kommer en annan dag. Jag vill följa fler, så dela gärna med er av era personliga favoriter. 

Hannas room

Hanna är ju numera inredare på TV4 och Äntligen hemma. Om hon gör det bra? Fantastiskt bra skulle jag vilja säga. Hon har en otroligt smakfull inredningsstil, som jag beundrar och inspireras mycket av.
Instagram @hannasroom

Fashion Squad
Carolina Engman, bara storheten i den här tjejen inspirerar mig. Modemässigt, men även inredningsmässigt. Att modebloggarna slänger in lite inredning bland inläggen är nu mer regel än undantag och det gillar jag. Speciellt hos Carolina som inreder lite Skandinaviskt med skön New York-känsla.
Instagram @carolinaengman

 
Stil inspiration
Pella, jag har sagt det förut och jag säger det igen. Grym känsla! Allt hon rör vid blir perfektion. Beviset på att allt inte måste stavas sekelskifte. En stor inspirationskälla inför vårt (förhoppningsvis)lägenhetsköp. Som inte kommer vara sekelskifte ..
Instagram @pellahedeby
 
 
Sanna Tranlöv
Jag fann Sanna via instagram och blev sådär glad i magen av ännu en modeblogg med kärlek för inredning. Hon har precis köpt lägenhet i hjärtat av Linné, Göteborg. Hoppas och håller tummarna för mer uppdatering kring renoveringen på bloggen. Det ser nämligen mycket, mycket lovande ut!
Instagram @sannatranlov

 
 
Min bloggkompis! Småbarnsförälder och mitt i husrenovering. R e s p e c t! Men vilken husrenovering sen, minsta lilla detalj noga planerad och genomförd. Mycket känsla och värme. Få förunnat i en trendskadad värld som denna. Mest flitig på instagram, och jag blir alltid lika glad av glimtarna från hennes hem.
Snart kommer jag och knackar på dörr’n, Pernilla! 

8 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *