NEW HOME

I fredags hittade vi äntligen vår lägenhet, och det blev ett köp. En tvåa på 55 kvadrat i södra Göteborg, nära vänner, och vi är så förbannat glada. I dagsläget ligger det en fin men lite sliten fiskbensparkett i vardagsrummet så den ska vi slipa upp och behandla. I hall, kök och sovrum har någon festat till det med tre olika plastmattor. Vi är lite osäkra på vad som ligger under plastmattorna, men är inställda på betong och inte plankgolv. Vad har ni för erfarenhet av att lägga in nytt plankgolv? Är det easy peasy eller bökigt? 
 
Något jag är galet glad för är ett par fina pardörrar in till vardagsrummet. Jag tycker att det känns kul att kunna behålla någon detalj, när det inte finns så många att tillgå.
 
Så många val, och en jäkligt rolig tid har vi framför oss. Någon gång i november kör vi igång. Både jag och Johan fyller år i november, så det känns extra speciellt att vi flyttar in just då! 
 

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *