THINGS I LIKE, V.42

Jag fick tipset om kanske världens finaste läderhandtag hos Trendenser. Jag har letat och letat efter de ultimata handtagen till våra garderober i hall och sovrum. Dessa i cognacfärgat läder från Stilbeslag blir det. 
 
 
Vi fortsätter på renoveringsspåret. Jag fick hem ett presskit med färger från Sadolin Top 7 som Tant Johanna har tolkat. Det kom jäkligt lägligt då planen som sagt är att måla sovrummet i en mörkgrön färg. Blev som många andra kär i Leafy

 

.. och vad hade inte passat bättre då än denna skönhet i linne från Rum21.

Större tavlor, och noga utvald konst. Tavlan ovanför soffan här är så fin! 

 
Butterfly chair har stått på min önskelista en låång tid, och jag tycker fortfarande lika mycket om den. Enligt min mening är den absolut finast såhär, i brunt skinn och med underrede i krom. Från Store

10 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *