WISHLIST

Det nalkas både födelsedagar och julafton, så vad passar inte bättre än en liten drömönskelista.
 
Detaljer spelar inte så stor roll för min sambo, som envisas med att hänga fram ett knalloranget skohorn från IKEA i hallen. Någon måtta får det väl vara, ett från Norrgavel ska han få av mig / Nytt jobb och jag måste ha koll på tiden, den här klockan från Triwa är urfin / Får inte nog av levande ljus om kvällen och svart marmor från Ferm living känns helt rätt / Enkla, raka och tunna vattenglas från Lagerhaus till ett superpris / Världens finaste sjuan(inte lika mycket superpris, hehe) drömmer jag vidare om / Har ju visat handtagen i cognacfärgat läder som vi tänker till sovrum och hall, dessa funkishandtag från Stilbeslag skulle passa fint i köket. 
 

10 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *