THINGS I LIKE, V.2

 
Tänk om man hade en puderrosa schäslong, min drömmöbel just nu.

Jag behöver nya pjux för trötta fötter. Grå finingar från adidas, ja tack!

Jag har letat efter jutemattan Tårnby från IKEA, men den är ta mig tusan slut överallt. Hoppade av glädje när jag hittade Lohals på IKEA Kållered förra helgen som är, typ likadan? Helt klart bästa köpet just nu. 

Är på jakt efter lampa till köket, och är sugen på något annat än den nakna glödlampan som jag kört på de senaste åren. Den här är ju tjusig! 

 
.. eller den här drömmiga.

 

4 Kommentarer

  • LOHALS är en ersättare till TÅRNBY och skillnaden är att den nu är maskingjord istället för handgjord. Detta för att bland annat kunna nå större kapacitet vilket inte var möjligt när den gjordes för hand. Precis som du skriver såldes den slut direkt när den kom in. Den är precis lika fin i kvaliteten som tidigare men med en lägre prislapp.

  • Hej! Har en liten konstig fråga, men fastnade för ditt typsnitt du har skrivit Hanna i, längst upp på bloggen. Vet du vad det typsnittet heter?
    Super fint och stilrent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *