GOODIES

Ett par godingar från veckans shoppingrunda. Efter hundra år av letande efter de perfekta jeansen, och med lagom benlängd för en som är lite kort i rocken. Hello Acne, I love you. Den mörkblå keramikskålen och kannan köpte jag för några tior på Erikshjälpen, och så hittade jag fjädrar i den perfekta pudriga nyansen.
 
Undrar om knopparna på den lilla magnoliakvisten kan tänka sig att slå ut snart, tills dess är den ju faktiskt ganska fin som den är.  

hannasinspo

5 Kommentarer

 • Har du något tips på magasin som har snygga bilder? Har sett att många inredningsbloggare hittar snygga bilder som de ramar in från tidningar men jag vet inte vilka tidningar man ska kika i! Det verkar som att du ofta har snygga magasin uppslagna på dina bilder så jag tänkte att du kanske hade några bra tips 😉

 • Hej Hanna 🙂

  Jag har följt din blogg och instagram ett bra tag nu och har verkligen blivit helt förälskad i sättet du får detaljer i hemmet att sticka ut. Samt att du alltid får fram det vackra i alla sorters ting som triggar sönder mitt måste-ha-begär 😀 Mitt företag har precis lanserat vår senaste eleganta designprodukt i svarta, vita och guld-detaljer.

  Eftersom du bloggar och instagramar om vackra saker, och har en cool stil som passar vårt varumärke, får du gärna välja ut en färg och modell du gillar.

  Maila mig på johanna@sudio.se om det hade varit intressant så kan jag berätta mer och skicka bild på våra produkter!

  Ha en bra dag! 😀

  Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *