MÅNDAG

Då vi har köpt ett att-ha-tills-jag-hittar-det-jag-söker-bord på IKEA var jag tvungen att köpa en duk. Den här i linne kommer från H&M Home. Var så ivrig på med den att jag helt struntade i vikmärkena. Tips! Det fixas lätt genom att spraya med sprayflaska, för det känns ju tråkigt att stryka en linneduk som man(jag) ändå vill ha lite lagom skrynklig.

Annars då, jag har tavelproblem. Är så trött på plottrigt och vill helst av allt bara ha ett par få väl utvalda STORA tavlor. Hittar jag några då? Icke. Jakten fortsätter och tills dess får jag ha speglar på väggarna.

hannasinspo

3 Kommentarer

  • Åh ditt vardagsrum ser fantastiskt ut! Kan du inte visa fler bilder på det från olika vinklar? Blir så inspirerad av dig! Kram Julia

  • Vilket bra tips om att spraya vecken på duken så att man kan behålla skrynklet där man vill ha det 🙂 Och speglar på väggen var ett himla snyggt substitut under tiden jakten på tavlor går vidare tycker jag!

  • Älskar Thonet-stolarna… Så fint ni har! Och måste säga tack, inser nu när jag ser de svarta pardörrarna att våra innerdörrar ska bli svarta.

    Ha en bra måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *