MIN TISDAG I BILDER

Jag har slängt ut vår tv från sovrummet och gjort plats för mycket mer praktiska ting(hehe). Spegel, tavlor, tidningar, böcker och skor. Nu kan jag sova gott om natten.

Jag tog herrn under armen och tittade in på Artilleriet the kitchen, där det såklart fanns en himla massa fint.

Till sist hittade jag den här fina tavlan på Stuk(!) som hade utförsäljning inför butiksstängning. Mellan detta har jag bland annat hunnit med ett glas prosecco i solen, en liten tupplur och poddlyssning på balkongen. En helt okej tisdag med andra ord!

hannasinspo

1 Kommentar

  • Hej! Jag tycker att ditt skåp är i en sådan fin gråfärg. Jag ska måla om mitt skrivbord som står i sovrummet, mitt sovrum har vita väggar och stolen som jag har till skrivbordet är också vit. Jag har däremot en grå sänggavel och undrar därför om du tror att det skulle funka att måla skrivbordet grått istället för vitt? Det ser ju så snyggt ut med en grå möbel hos dig, men kanske är det bara för att dina väggar också är mörka? Tror du att en grå möbel funkar mot en vit vägg, är nog min fråga 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *