URSÄKTA RÖRAN!

Bloggen är under konstruktion! Håll ut, snart är allt som vanligt igen.

Under tiden kan jag passa på att visa ett par bilder från min och Karins senaste styling för Entrance Mäkleri. Sovrummet hintar om att ett visst framgångsrikt hockeyproffs bott i den här fantastiska vindslägenheten. Fler bilder finns HÄR.

 

3 Kommentarer

  • Väldigt snyggt stylat, du är så himla talangfull! Skulle inte du vilja berätta om hur du har gått till väga för att komma dit du är idag? Jag har precis startat en inredningsblogg och hoppas såklart (som typ alla andra) att jag i framtiden kan jobba inom inredningsbranschen. Just nu läser jag Ekonomi kandidatprogram men det är ju inredning och design jag egentligen vill jobba med. Vad pluggade du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *