MISTLETOE

Igår mötte jag upp min mamma för en dag tillsammans på stan. Vi spanade bland annat in de fina krukorna av Hanna Wessman för DBKDMarket29. Jisses vad mycket fint de har i butiken just nu! 
FullSizeRender-7

Tidigare idag fick jag inbjudan till julmingel hos Alvhem som öppnar portarna på Södra vägen. Hurra! Ja, jag har haft en pyjamasdag idag.

FullSizeRender-14 kopia 2

Så har jag hängt upp en mistel. Och tänka sig, redan igår blev jag kysst. Flera gånger. Enligt gammal tradition sägs det att mannen ska plocka ett bär varje gång han kysser en kvinna under misteln, vilket ska bringa tur. När det sista bäret är plockat avtar magin. Så resten av året får man otur, antar jag. Dessutom ser ju världen lite annorlunda ut idag(tack och lov) så vi skippar den traditionen och pussas bara. Mycket. 
FullSizeRender-14

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *